Uitbreiding van…. ja, hoe noem je dat bij locomotieven eigenlijk? Vloot, net als bij schepen en vrachtwagens? Of is daar een speciaal woord voor? Als je het weet, reageer dan maar op dit omroepbericht.

In ieder geval is mijn verzameling locs uitgebreid met een nieuw tweedehandsje. Naast de 18 437, de 74 854 en de ook onlangs aangeschafte 81 001 mijn vierde digitale loc. Of eigenlijk de vijfde, als mijn 78 838 ooit nog gerepareerd wordt. Natuurlijk moest er even proefgereden worden. Fantastisch om alle geluiden die deze loc heeft te horen. Een korte impressie vind je op mijn YouTube kanaal, waar ik de andere locs uit mijn digitale vloot ook even langs laat rijden.

Een gedachte over “Vlootuitbreiding

  1. Beste André,
    Mooie aanwinst, leuke video! Dank voor het toezenden.
    De term vloot wordt inderdaad in eerste instantie voor schepen gebruikt. Autobedrijven adverteren tegenwoordig ook met een vloot aan wagens. Vloot heeft zo de betekenis van gelijksoortige groep gekregen. Dus een vloot locomotieven lijkt me niet onlogisch. Veel plezier met deze aanwinst.
    Groet, Emile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *