Afgelopen week hebben Daphne en ik een bezoekje aan Miniworld Rotterdam gebracht. Vlak bij Rotterdam CS vind je daar “het Madurodam van Rotterdam“. Met veel Rotterdam en omgeving. En schaal 1:87 in plaats van 1:25.

Dat men zich beperkt tot Rotterdam vergeef ik ze, ze hebben in ieder geval de “Nieuw Amsterdam” afgemeerd liggen.┬ásmile emoticon

Bij binnenkomst zie je eerst een soort “Hoek van Holland”, om dan via een oer-hollands weidelandschap bij de havens van Europoort te komen. Via het centrum en dierentuin Blijdorp kom je tenslotte bij het CHIO in het Kralingse Bos. En onderweg blijf je kijken naar de details en de vele kleine grapjes die in het geheel verwerkt zijn.

Het beeldverslag vind je op mijn Youtube kanaal.

Een gedachte over “Miniworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *